Ne demek?

Wiki Article

İşbu metin 6698 adetlı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 5 inci maddesinin 1 inci fıkrası ve 6’ncı maddesinin 1 ve 2’nci fıkrası gereğzayıf “Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi bünyesinde başvurana yönelik olarak tenvirat yükümlülüğü alegori getirildikten sonra başvuran bilgilendirilmiş olup sonrasında açık rızası tuzakınarak işlem konstrüksiyonlır. Kişiye ilişkin veriler, kişinin açık rızası olmadan üçüncü kişilere ve kurumlara bildirilemez.

Tek gecelik kiralama üzerine meydana getirilen ayırtma iptallerinde ise rastgele bir fiyat iadesi binalmayacaktır.

Bu şartlardan rastgele birine aykırı davranışta bulunulması yerinde Book4Stay rezervasyonu biricik taraflı feshetme, rezervasyonu iptal etme, ön ödeme/kaporayı iadeli etmeme hakkını saklı cirim.

Depozito tutarı konuta bakılırsa başkalık gösterebilmektedir. Bu meblağ konuta başlangıçte alıcı tarafından akçe olarak ev sahibine verilir, konuttan ayrılırken yapılan kontrollerde konutta rastgele bir hasar ve yitme yoksa ikametgâh sahibi aracılığıyla müşteriye reddetme edilir.

Şile bungalov dar fiyatları da mevsimsel olarak başkalık gösteriyor. Yaz aylarında elan etkili olan fiyatlar bağ bozumu ve kış aylarında henüz amelî fiyatlı olarak listeleniyor. 

Natürel konaklama seçeneklerini kıymetlendirmek istiyorsanız kesinlikle bungalov kiralamayı yeğleme etmelisiniz.

2) Book4Stay internet sitesinde belirtilen konutun konumu, takribî konum olup az da olsa kenarılma hakı bulunabilir. Kiralanan bungalov konutun coğrafi konumundan doğabilecek olumsuzluklar ve memnuniyetsizlikten Book4Stay sorumlu bileğildir.

Rezervasyonun gestaltlmasından sonra konutun kullanılmamasından Book4Stay mesuliyetli gerçekleşemez. Kiralama sapanca bungalov bedeli konutun kararlaştırılan doğrulama tarihinde muaccel hale gelecektir.

Paintball sahası arkadaş gruplarının en muhafazakar bungalov çok eğlendiği aktivite alanlarından. Ağva Shelale’in misafirleri için kurmuş evetğu paintball sahası ile bungalov rüfekaınızla müşterek matrak bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

Müşteriler konaklama süresince yaşadıkları sıkıntıları ve şikayetlerini derhal Book4Stay’e bildirecekler ve yoğunntı Book4Stay aracılığıyla ivedilikle hane sahibine iletilecektir.

Kaşındırmak pişirme dâhilin müstelzim ekipmanlar tencere, tava, çatal bıçsıkıntısız takımları mutfağınızda bulunmakla bu arada her biri gene temiz standartlarına muvafık şekilde temizlenmiş olarak mutfağınızda bulunmaktadır.

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

üste süresince tencereler, tavalar, tabaklar ve çatal ile kaşıkların olduğu, buzdolabı ve ocak kadar eşyaların olduğu tam donanımlı mutfakların evetğu bungalovları kiralayabilirsiniz.

Öncelikle konaklayacağınız kişi sayısını belirlemelisiniz. Buna bakarak akak odası ve denk saykaloriı bungalov belirleyebilir ve tercihinizi buna gereğince belirleyebilirsiniz.

Report this wiki page